top of page

Despre Vindecarea Reconectiva

Vindecarea Reconectiva este de multe ori o experienta unica ce iti poate schimba viata.  (Terapie energetica - 400 lei/sedinta)

Spectrul frecventelor folosite in Vindecarea Reconectiva este compus din Energie , Lumina si Informatie.

Orice problema de sanatate este o combinatie de fizic, mental, spiritual, emotional si probabil inca vreo cateva clasificari, pentru care nu avem termeni. Noi o clasificam in functie de caracteristica ei predominanta. De cele mai multe ori avem insa tendinta de a trata doar aspectul fizic al bolii.

Vindecarea Reconectiva nu trateaza ceva specific, ea iti ofera mult mai mult – permite activarea inteligentei innascute a propriului corp, pentru a revini la starea naturala de armonie si echilibru.

Frecventele de vindecare reconectiva actioneza ca o “cheie” ce iti deschide usi.

Numai tu vei decide daca vrei “sa treci pragul ” , ca sa obtii accesul la energiile vindecatoare.

Totul este posibil, daca suntem deschisi si nu impunem frecventelor nici o limita.

Aceasta este cheia ! Cheia spre vindecare si revenirea la echilibru.

Rolul practicianului este de a actiona ca un catalizator, aducand atat pacientul cat si frecventele Vindecarii Reconective impreuna. Din acel moment, practicianul si-a indeplinit misiunea, iar frecventele Vindecarii Reconective continua sa actioneze direct asupra pacientului.

Experienta fiecaruia este unica si perfecta. Unii pacienti experimenteaza o stare de relaxare adanca si profunda, altii marturisesc calmarea durerilor sau a altor afectiuni fizice. O parte din pacienti au raportat vindecarile unor boli. Altii au vazut ingeri, ghizi, culori, lumini, sau au experimentat viziuni, imagini si sunete pe care nu le-au cunoscut inainte. Chiar daca un pacient traieste sau nu asemenea experiente, frecventele Vindecarii Reconective lucreaza pentru el.

Mai multe informatii despre Vindecarea Reconectiva gasiti pe www.thereconnection.com.

“Daca esti norocos, vindecarea ta va veni in forma pe care ai anticipat-o. Daca esti cu adevarat norocos, vindecarea ta va veni intr-o forma pe care nici macar nu ai visat-o – una pe care Universul o are pregatita pentru tine . “ – Dr. Eric Pearl

Dupa sesiune, veti fi in armonie cu propria evolutie si veti vibra la frecvente mult superioare celor existente anterior!

“Recunoscand ca vindecarea inseamna reconectarea cu perfectiunea universului, ne dam seama ca universul stie ce avem nevoie sa primim.” – Dr. Eric Pearl

Programeaza-te:

Metode moderne de vindecare

• Cea mai completa si eficienta metoda moderna de vindecare si evolutie personala.
• Singura metoda de vindecare ce foloseste toate frecventele spectrului energetic, lumina si informatia, pentru vindecarea ta pe plan fizic, mental , emotional si spiritual.
• Un nou mod de a vindeca si de a fi vindecat, prin revenirea la echilibru a intregului sistem corp-minte-suflet.
• Calea ta de evolutie personala si de reconectare cu Sinele.

Programeaza-te:

Success! Message received.

bottom of page