top of page

Aparitii media si evenimente

"Alegeri potrivite"pe calea vindecārii prin operele lāsate moștenire de Brāncuși. Terapia prin artā

August 18, 2020

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 a avut-o astazi ca invitata speciala pe terapeuta Ileana Vladut. De aceasta data nu in postura de prezentator al rubricii "Alegeri Potrivite", ci in calitate de stranepoata a marelui sculptor Constantin Brancusi. Ne-a prezentat si mandala pe care a pictat-o pe 19 februarie 2020, cu ocazia implinirii a 144 de ani de la nasterea maestrului. Drept un omagiu simbolic pentru mostenirea lasata.

Printre invitatii la Maratonul mediatic Canal 33 - 73 ore. Record mondial

March 15, 2020

14-17 martie 2020 - Printre invitatii la Maratonul mediatic  Canal 33 -  73 ore. Record mondial 

Ileana  Vladut - invitata in cadrul martonului, in data de 16 martie 2020 - la 63 de ani de la moartea marelui sculptor Constantin Brancusi - strabunicul invitatei! Ca prima invitata impreuna cu Romeo Chiriac, in orele 63-64, fix dupa doborarea vechiului record mondial de 62 de ore. Traind printre performeri!

Alegeri potrivite - recomandari saptamanale pentru a fi in flux cu energia universala

February 18, 2020

Strănepoata lui Brâncuși, rubrică într-o emisiune pornită azi de doi foști jurnaliști:

Ileana Vlăduț, terapeut, va realiza un "Ghid spiritual de business - Alegeri potrivite" ; o rubrică de câteva minute în emisiunea Business Philosophy, pe postul Canal 33

February 18, 2020

Strănepoata sculptorului Constantin Brăncuși, Ileana Vlăduț, va avea o rubrică într-o emisiune săptămânală care începe astăzi și este realizată de doi foști jurnaliști, Romeo Chirieac și Laurențiu Ciornei.

Ileana Vlăduț, terapeut, va realiza un "Ghid spiritual de business - Alegeri potrivite" ; o rubrică de câteva minute în emisiunea Business Philosophy, pe postul Canal 33 ce poate fi urmrita si pe  RCS-RDS Digital la pozitia 121.

144 de ani de la nasterea marelui sculptor Constantin Brancusi. Stranepoata sa, IleanaVladut, continua  mostenirea de vindecare prin terapie si arta

February 18, 2020

19.02.2020 - 144 de ani de la nasterea marelui sculptor Constantin Brancusi. Stranepoata sa, IleanaVladut, continua  mostenirea de vindecare prin terapie si arta

"Art-terapia" sau dezvoltarea personala prin desen mandale si joc terapeutic

February 02, 2020

In luna februarie incepem atelierele de Art-terapie!
Te invităm să ni te alături, pentru a-ti continua drumul  de dezvoltare personala prin desen mandale si joc terapeutic.
Ne punem în acord cu noi înșine, cu părțile profunde din noi, într-o atmosferă plină de relaxare, culori, joc, muzică și meditație creativă.hat's this item about? 

Cum să te laşi inspirat de storytelling la Teatrul Nou cu „MAGIA APEI INFORMATE”, ediția XXXII

January 29, 2020

Te invităm pe scenă, ca să fii alături de … Tot ceea ce este posibil! Şi, în plus, inspirat şi hidratat corect de apa pură de la Aqua Carpatica si Ileana Vladut- terapeut holistic & consilier dezvoltare personala

„MAGIA APEI INFORMATE” alături de copiii Centrului de zi Aurora

December 10, 2019

ĺn luna cadourilor, platforma spirituală Tot Ceea Ce Este vă invită  să fiţi şi alături de copiii cu deficienţe neuromotorii, ets mesajul transmis de Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale

Emotiile "uleioase" si problemele asociate cu sănătatea hepatică si excesul de greutate

August 27, 2019

Cum sa le gestionezi cu succes dupa o vacanta de vara (si nu numai!) prin programul " Slim Start - Recucereste-ti greutatea si viata"

Surâs de vară la “Magia apei informate” ediția XXVI, cu Aqua Carpatica

July 03, 2019

La cea de-a douăzecişisasea ediție a evenimentului “Magia apei informate”, susținut de AQUA Carpatica, am continuat dezvelirea copilului interior, alaturi de copiii „Centrului Sfanta Cruce” din Soseaua Mihai Bravu nr. 259, Bucuresti.   

​Cum pot fi îmbunătățite performanțele în tenis prin terapie și mental coaching

March 15, 2019

Slăbește limitările hrănind CONȘTIENT trupul, mintea și sufletul (spiritul /emoțiile)” este  motto-ul personal, ce stă la baza vieții și activității profesionale a Ilenei Vlăduț, terapeut holistic și coach/consilier de dezvoltare personală. Cum reușește să-i ajute și pe alții să își depășească limitările pentru a obține vindecarea fizică, ori îmbunătățirea rezultatelor profesionale și a performanțelor sportive, în special în tenis:

“Rețeta Ilenucăi” – REȚETA ZILEI pentru A FI OM îți este dezvăluită pe totceeaceeste.ro

March 04, 2019

Ileana Vlăduț, terapeut holistiv, îți oferă  zilnic pe
totceeaceeste.ro „Rețeta Ilenucăi” pentru OMUL care ai venit sa fii. 
Foloseste recomandari si solutii holistice de vindecare si de transformare.

Delfinii albaştri la “MAGIA APEI INFORMATE” ediţia XXI

February 19, 2019

La ediţia XXI a  evenimentului Magia apei informate, ghidul copiilor, terapeuta Ileana Vlăduţ, i-a condus apoi printr-o călătorie imaginară în lumea apelor interioare, alături de delfinii albaştri, specialiştii în comunicare pură din mediul acvatic şi nu numai!

20 de ediții “Magia apei informate” AQUA Carpatica

January 27, 2019

Aşa cum le stă bine unor “învăţăcei informati”, copiii cunosc importanţa emoţiilor şi a gândurilor care ni se derulează pe ecranul mintii şi au fost de acord că e mai bine să le menţinem curate, pozitive. Au participat cu drag la meditaţia ghidată de prietenii noştri puri, fulgii de zăpadă şi de terapeuta Ileana Vlăduţ

“Detasarea de limitari”- emisiunea DIALOGURI INTRE MINTE SI INIMA 2019 01 26

January 25, 2019

Aflam cum sa ne eliberam de limitarile mintii conditioate si sa ne recastigam puterea asupra formei, greutatii si dimensiunii optime si a unui stil de viata sanatos. Daca iti doresti o viata implinita, in care armonia dintre trup, minte si suflet sa devina un adevar, vizioneaza emisiunea DIALOGURI INTRE MINTE SI INIMA  din 26.01.2019, avand ca tema “Detasarea de limitari”.  Invitata Ileana Vladut –  terapeut holistic & coach

 

Flori de gheata la MAGIA APEI INFORMATE editia XIX, AQUA CARPATICA

December 03, 2018

Vă invităm la cea de-a nouăsprezecea ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica pentru a “colora memoria zăpezii” impreuna cu copiii gradinitei "Dumbrava Minunata" si terapeuta Ileana Vladut

Autocunoastere prin terapie

November 16, 2018

Afla cum te poate ajuta autocunoaterea prin terapie. Emisiunea "Dialoguri intre minte si inima" din 17.11.2018, cu invitata  Ileana Valdut.  Nu conteaza in care saptamana ne aflam, autocunoasterea este un instrument de vindecare autentica, pe care il avem la dispozitie 365 de zile pe an. Clipa de clipa. Foloseste-l sau lasa-te ghidat/sustinut in acest proces.

Magia apei informate, ediția XVIII, în Dumbrava minunată

November 08, 2018

Să nu uităm niciodată că în interiorul nostru există mereu acel copil care doreşte să îşi exprime visele. Deschideţi-vă braţele şi inimile pentru a-i oferi suport pe toate planurile, astfel încât să-şi întindă de mic aripile şi să o poată face pe deplin, întraga viaţă.”- Ileana Vlăduț - terapeută BFRP remedii florale (http://perfectlotus.ro).

Apa bună şi pétanque, ingredientele ediţiei XVII “MAGIA APEI INFORMATE” Aqua Carpatica

October 08, 2018

Pétanque este noutatea din  vechea trusa de remedii pentru gânduri şi emoţii negative. Vă invit sa faceţi cunoştinţă cu sferele ce aduc bucurie şi linişte în viaţa, a declarat Ileana Vlăduț,  terapeută BFRP remedii florale Bach, cea care i-a antrenat pe copii la joacă, la joc, dar şi la depăşirea limitelor în autocunoaştere.

“MAGIA APEI INFORMATE” Aqua Carpatica la ediția cu numarul XV

August 05, 2018

Mulţumim Aqua Carpatica  pentru că ne oferă oportunitatea de a ne exprima emoţiile interioare prin apele sale, ape ce ne hranesc deopotrivă trupul şi sufletul. Bucuria vieţii vine adesea din lucrurile simple.

Potential maxim in 2018 pentru reducerea greutatii corporale. Doar sase zile norocoase

August 21, 2018

Traditia orientala, mai precis sistemul I Ching, ne arata ca in perioada 23-28 august din fiecare an energiile universale ne sustin pentru a ne mari frecventa corpului si a ne putea optimiza din punct de vedere al FORMEI, dar si al GREUTATII CORPORALE.

Aqua Carpatica. “Magia apei informate”- ediția X

March 06, 2018

Ediția cu numărul zece a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica a avut loc miercuri, 07 martie 2018, la şcoala  Gimnazială  “Petre Ghelmez” din sectorul 2, Bucureşti.

Şi pentru că cei mici sunt în vacanţă, doamnele învăţătoare au luat locul în bănci şi s-au bucurat de o călătorie interioară prin harta emoţiilor personale alături de terapia florală Bach.

“Magia Apei Informate” – ediţia a noua. Aqua Carpatica – Aqua Kids

February 06, 2018

Al doilea an al evenimentelor  “Magia apei informate” susținute de AQUA  Carpatica a debutat anul acesta cu alchimia noastră interioară pentru reconectarea cu vibraţiile subtile ale corpului. Ediţia cu numarul IX a fost  dedicată copiilor, find susţinută miercuri, 07 februarie 2018, la Şcoala  gimnazială “Petre Ghelmez”din Bucureşti.

Ȋn calitate de terapeut şi coach, invitata Ileana Vlăduţ a lucrat împreună cu copiii.  "AQUA KIDS  ori  KIDS AQUA – un joc de cuvinte ce oglindesc reciproc inocenţa şi puritatea. A copiilor şi a apei Aqua Carpatica.”

Magia apei informate - ediția a opta

December 19, 2017

A opta ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica a avut loc miercuri 20 decembrie 2017, la Şcoala  gimnazială “Petre Ghelmez”, din sectorul 2, Bucureşti. Ediţia lunii decembrie a adus un plus de noutate evenimentului, copiii transformând conturul sticlelor de apă în decoraţiuni originale, în ton cu iarna şi cu sărbătoarea de Crăciun.

"Proba cântarului", adversarul care-i doboară de multe ori pe sportivii de top.

January 15, 2018

Hipnoterapia pentru slăbit este o metodă inovatoare non-chirurgicală, care foloseşte puterea hipnozei, precum şi tehnici de terapie cognitiv-comportamentală şi programare neuro-lingvistică, pentru a-ţi convinge mintea că ti-a fost pus un inel de silicon înjurul stomacului. Metoda se foloseşte de puterea minţii pentru rescrierea la nivel subconştient a viziunii asupra stilului alimentar şi a modului în care te gândeşti la mâncare. Prin intermediul hipnozei, convingi creierul că stomacul este plin după un anumit nivel de admisie. Pe lângă hipnoză, programul mai cuprinde tehnici de vindecare energetică, remedii florale Bach, plus recomandări privind nutriţia şi suplimentele alimentare necesare în funcţie de nevoile sportivului

Metode alternative de echilibrare a sanatatii - 6TV - Emisiunea "Puterile secrete" 24.11.2017

November 23, 2017

Metode alternative de echilibrare a sanatatii -  6TV - Emisiunea Puterile secrete 24.11.2017

Despre terapii energetice, terapie florala Bach  si imputernicirea reconectarii cu Sinele nostru si puterea interioara.

Emisiunea “Dialoguri intre minte si inima” 6TV – 23.09.2017

September 22, 2017

Tipare mentale negative si Terapia Florala Bach cu Ileana Vladut si Stefan Pusca

Sculpturile lui Constantin Brâncuşi de la Târgu Jiu, prin energia lor, au un rol de vindecare - editia 21.08.2017 Jurnalul National

August 20, 2017

"Ansamblul lui Brâncuşi din Târgu Jiu emite anumite vibraţii - maximul prin Coloana Infinitului - te conectezi la Univers şi se reactivează părţi benefice ale ADN-ului tău." Declaraţia aparţine Ilenei Vlăduţ, terapeută cu tratamente energetice şi, totodată, o descendentă a lui Constantin Brâncuşi. Jurnalul Naţional a descoperit-o pe strănepoata marelui sculptor şi a stat de vorbă cu ea despre o altfel de terapie: vindecarea reconectivă.

Emisiunea "Stiinta Sacra" - 12.08.2017 Despre terapii energetice - vindecare, reconectare si remedii florale Bach

August 11, 2017

Despre terapii enegetice - vindecare, reconectare si remedii florale Bach. Solutii naturale simple si eficiente pentru o vindecare de durata la toate nivelurile: trup, minte, suflet si spirit.

“Magia apei informate” – ediția a cincea

July 26, 2017

Sufletul cailor danseaza cu copiii şi apa - remedii florale pentru animale

Reconectarea - 22 iulie 2017 la radio Smart FM

July 21, 2017

Emisiunea radio Vreme de weekend din 22 iulie 2017  la Smart FM, cu Andreea Ionescu si invitata Ileana Vladut. Despre Reconectarea cu ...Prezenta noastra Eu Sunt. Tehnici, metode ce e conduc mi aproape spre noi insine si spre vindecare.

Cum preparam sticluta de tratament cu remedii florale Bach -Youtube

November 30, 2016

Sistemul de terapii florale echilibreaza dezechilibrele emotionale si blocajele care se instaleaza la un moment dat in planul mental. Nu actionează atacand boala, ci transmitand corpului acele minunate vibratii din natura, in prezenta carora  “boala se topeste ca zapada la soare”, cum sugestiv spunea chiar Edward Bach.

EXCLUSIV/ Incredibila poveste a strănepoatei lui Brâncuși, Ileana Vlăduț. Tratează cancerul prin terapii energetice!

June 22, 2017

Articol ziarul Libertatea , editia 24.06.2017 - Ileana Vlăduț a reușit, doar în câțiva ani de când și-a luat atestatul de practician de vindecare reconectivă și reconectare și terapeut specialist cu certificare internațională  (BFRP) în terapia florală Bach, să aducă bucuria în zeci de familii.

Emisiunea “Dialoguri intre minte si inima” din 3.09.2016-Intrebari despre terapia florala Bach cu Ileana Vladut

September 02, 2016

Emisiunea “Dialoguri intre minte si inima” din 3.09.2016-Intrebari despre terapia florala Bach cu Ileana Vladut

Emisiunea “Meditatia saptamanii”din 2016.07.26 – Terapie florala si meditatie, cu Ileana Vladut

July 25, 2016

Emisiunea “Meditatia saptamanii”din 2016.07.26 – Terapie florala si meditatie, cu Ileana Vladut

Emisiunea “Dialoguri intre minte si inima” din 20.02.2016-Despre terapia cu esente florale Bach cu Ileana Vladut

February 19, 2016

Emisiunea “Dialoguri intre minte si inima” din 20.02.2016-Despre terapia cu esente florale Bach cu Ileana Vladut

Emisiunea “Dialoguri intre minte si inima” cu Ileana Vladut din 16.05.2015

May 15, 2015

Emisiunea “Dialoguri intre minte si inima” cu Ileana Vladut din 16.05.2015

Despe vindecare reconectiva si Reconectarea, metode energetice de terapie si de evolutie spirituala.

Magia apei informate editia a patra- Echilibrul dualitatilor

June 26, 2017

"Echilibru al dualitaţilor"- a patra ediție a evenimentului “Magia apei informate”, sponsorizată de AQUA Carpatica, a avut loc marți, 27 iunie, la cafeneaua Verona de la Librăria Cărturești.

Prima ediție a evenimentului “Magia Apei – Apa Informată”, organizat de Aqua Carpatica, a avut loc, vineri, 18 ianuarie 2017, la sala Teatrului Act din București.

A treia ediție a evenimentului “Magia apei informate”, sponsorizată de AQUA Carpatica, a avut loc marți, 11 aprilie, la cafeneaua Verona de la Librăria Cărturești.

A doua ediție a evenimentului “Magia Apei Informate”, organizat de Aqua Carpatica, a avut loc, marți, 28 februarie 2017, la ceainăria de la librăria Cărturești din Strada Pictor Arthur Verona. Dacă ediția din luna ianuarie a acestei campanii a fost pe tema spirituală dintre apă și Bobotează, cea de a doua ediție a tratat legătura dintre apă și iubire.

A treia ediție a evenimentului “Magia apei informate”, sponsorizată de AQUA Carpatica, a avut loc marți, 11 aprilie, la cafeneaua Verona de la Librăria Cărturești, abordand asocierea dintre apă, florile Bach și prospețimea sufletului.

Practicanții înotului, atât cei profesioniști, cât și amatorii doresc să își îmbunătățească performanțele, cercetătorii în domeniu tot căutând răspunsuri la această problemă. Una dintre soluții a venit de la medicina energetică, anume de la terapia cu esențe florale Bach și vindecarea reconectivă, se precizează pe site-ul www.perfectlotus.ro. 

Ileana Vlăduț este practician de vindecare reconectivă și reconectare și terapeut specialist cu certificare internațională în terapia florală Bach.

Cristiana Dorin Costache s-a făcut remarcată prin vocea fermecată la numeroase festivaluri interne și internaționale. Ea a susținut spectacole la dineurile oficiale organizate de fostul prim ministru al Greciei, Andreas Papandreu și este cunoscută drept cântăreața preferată a fostului președinte Traian Băsescu, de la o terasă din Olimp.

Please reload

Testimoniale

"Pantru reușita atât în business, cât și în problemele de sănătate și de viață, recomand din toată inima pe terapeuta Ileana Vlăduț. Care în primul rând te ajută să te cunoști, dar te și povățuiește cum să te descurci prin întortocheatele cărări ale vieții. Cu multă energie, lumină, bunătate și iubire." - Valentin Popescu, director marketing sportiv Alexandrion Grup.

bottom of page