top of page

Despre Reconectarea Personala

Reconectarea este procesul de activare, prin intermediul caruia frecventele vindecatoare reconective iti vor conecta corpul energetic personal la un sistem energetic superior al pamantului si al intregului univers. Procedura se realizeaza o singura data in viata  (numai in persoana, nu la distanta)  si va avea loc in cadrul a 2 sedinte, in 2 zile consecutive.  Pretul total este de  333 USD , pentru ambele sedinte.

Initial, liniile meridiane (sau de acupunctura) ale corpului nostru au fost conectate la liniile grilei de energie din jurul planetei, cat si la o retea energetica infinit mai mare, care ne conecta la intregul Univers.

In timp, am fost separati de aceste linii, dar Reconectarea ne permite sa revenim la functionarea pe frecvente vibrationale inalte, pentru a ne vindeca si a ne crea propria evolutie.

Liniile axiatonale sunt parte dintr-o retea atemporala de inteligenta, care furnizeaza energia de baza pentru functiile de reinnoire a corpului uman.
Reconectarea integreaza si activeaza aceste noi linii axiatonale, permitand schimbul de energie, lumina si informatie, restructurarea ADN-ului tau, reconectarea ta cu Universul la un nou nivel si reintegrarea stringurilor (a planurilor de existenta paralele ), ce pot fi activate.

De fapt, Reconectarea personala reprezinta implinirea si desavarsirea ta spirituala. Este vorba despre eliberarea sau eliminarea blocajelor si a interferentelor care te-au indepartat de perfectiune.

In urma reconectarii vei fi conectat pentru tot restul vietii la o sursa inepuizabila de energie si informatie vindecatoare.

Este imposibil sa descrii toate constientizarile, descoperirile, revelatiile, conexiunile, “AHA-urile”, sau salturile cuantice in cunoastere, care apar atunci cand experimentezi Reconectarea.

Reconectarea iti ofera posibilitatea de a accesa aceasta sursa de energie vindecatoare, pentru a-i vindeca pe cei apropiati sau pe oricine doresti.

Odata ce reconectarea este finalizata, ea nu dispare, ci te va insoti pentru totdeauna.

Reconectarea personala permite luminii si informatiei sa curga in mod constant prin tine, intr-un mod accelerat.

Viata ta va fi transformata pentru totdeauna – constiinta ta se va schimba si se va extinde.

„Cateodata ni se arata drumuri noi. Uneori avem si curajul de a le urma.” – Dr. Eric Pearl
“Am uitat temporar ca suntem Lumina. Am uitat cine suntem. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne aducem aminte!” – Dr. Eric Pearl

Programeaza-te:

Metode moderne de vindecare

• Cea mai completa si eficienta metoda moderna de vindecare si evolutie personala.
• Singura metoda de vindecare ce foloseste toate frecventele spectrului energetic, lumina si informatia, pentru vindecarea ta pe plan fizic, mental , emotional si spiritual.
• Un nou mod de a vindeca si de a fi vindecat, prin revenirea la echilibru a intregului sistem corp-minte-suflet.
• Calea ta de evolutie personala si de reconectare cu Sinele.

Programeaza-te:

Success! Message received.

bottom of page