top of page

#Apecurateasumate si Osteomedicare alina emotiile si trupul. Intre Halloween si Marea Neagra
In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne dorim sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei.


Cu totii am auzit de Halloween, dar mai putini stiu ca pe 31 octombrie este Ziua internationala a Marii Negre. Am lansat zilele trecute invitatia de a sustine orice demers care aduce apa si emotiile in prim plan si de a ne trimite fotografiile voastre cu apele marii.


In cadrul evenimentului lunar #Apecurateasumate – „Intre Halloween si Marea Neagra”, am ales sa hidratam corect echipa Osteomedicare – cabinet de osteopatie, neurofeedback si masaj din Bucuresti- care ne-a introdus in lumea terapiilor holistice, a osteopatiei, terapiei cranio-sacrale si a neurofeedback-ului.


Sub deviza” Meriti o viata fara durere”, echipa Osteomedicare sprijina zilnic împlinirea sănătaii fizice și psihice a tuturor celor care le trec pragul. Cum? Prin terapiile pe care le ofera.


Sistemele din corpul nostru sunt într-o legătură permanentă unele cu altele și funcționează într-o simbioză perfectă. De aceea, apariția tulburărilor într-o anumită zonă a corpului afectează și alte zone. Diagnosticul osteopat descoperă tulburările de mobilitate a țesuturilor, a organelor și a articulațiilor din perspectiva întregului corp și stimulează autovindecarea.