top of page

Ape curate asumate şi frumuseţea prieteniilor
„Ape curate asumate”, proiect sustinut de Aqua Carpatica ne invata cum sa avem grija de apele noastre interioare si exterioare si cum sa le pastram cat mai curate.

Pe 30 iulie celebram Ziua Internationala a Prieteniei. Asadar, continuam, intr-un mod bland si placut, integrarea copilului interior si a emotiilor personale. Cu aceasta ocazie, duminica desenam si ne simtim bine impreuna cu copiii prezenti in parcul IOR, din sectorul 3, Bucuresti.

Copilul interior reprezinta acea parte din noi care este plina de vitalitate si creativitate. Eliberandu-l, ne putem insanatosi sufleteste, recapatandu-ne energia si bucuria de a trai.

Copiii stiu exact ce au de facut, nu pot fi manipulati sau pacaliti, au o capacitate extraordinara de a percepe lumea subtila si de a se bucura de viata. Apele si emotiile curg, prieteniile raman!


Cei prezenti vor afla mai multe despre apa ca resursa naturala indispensabila vietii, dar si despre modul in care emotiile ne influenteaza creativitatea.

Diversitatea si frumusetea prieteniilor ne ajuta sa ne simtim sustinuti, vazuti si ascultati. Putem astfel sa inaintam mai armonios in viata si sa cream relatiile pe care le ni le dorim.

Aqua Carpatica ne sustine printr-o informare corecta si o hidratare adecvata, atat a corpului fizic, cat si a starii de bine emotionale.

Alăturaţi-vă celor ce susţin apele interioare şi exterioare cȃt mai limpezi şi curate!

Evenimentul “APE CURATE ASUMATE” este organizat de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro). Blogul proiectului: #apecurateasumate.

Comentários


bottom of page