Clinica Ensar Duman si turismul medical

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 l-a avut astazi, ca invitat special, pe consilierul medical Ensar Duman.

Ensar ne-a vorbit in cadrul emisiunii despre cazurile de diabet de tip 2 operate la spitale de renume din Turcia. Procedura de interpoziție/ transpoziție ileală vindeca acest tip de diabet, fara vreo remisie ulterioara a bolii. Cazurile numeroase deja rezolvate sunt o marturie a reusitei. Eforturile de a face aceste interventii cunoscute, dar mai ales posibile, au condus anul trecut la fondarea Clinicii Ensar Duman, din Bucuresti (ensarduman.ro).

Colaborarea clinicii nu se limiteaza doar la cazurile de diabet de tip 2, ci si la cazuri oncologice, oftalmologice sau de estetica si remodelare corporala, pe care le trateaza cu succes in stainatate.

Urmariti emisiunea pentru a afla informatii utile despre modul in care va puteti vindeca de aceste afectiuni,

Pentru vindecare totala, este imperios necesar ca, dupa tratament sau operatie, sa avem grija de starea noastra psihoemotionala, sa continuam cu un stil alimentar si de viata sanatos, sa facem miscare, sa bem suficente lichide si sa apelam periodic la cure de detoxifiere, care sa sustina refacerea intregului organism.

Va recomand mai jos un mic exercitiu, pentru a ne convinge ca viata este una plina de miracole:

  • faceti o lista cu toate situatiile si persoanele care au avut gesturi, cuvinte sau actiuni pline de afectiune fata de voi

  • meditati cateva minute si trimitetimental acelor persoane recunostinta

  • vizualizati-va apoi corpul plin de energie, de sanatate si de viata si multumiti-i in gand

  • aveti convingerea si credinta ca inteligenta corpului vostru este infinita si ca poate sa va sustina pentru a vindeca orice problema