Ezo-Gift-Shop. Mandala personalizata pentru varianta ta optima-ideala


Cadouri pentru Suflet

Daruieste si adu bucurie celor dragi: prieteni, familie, rude, colegi sau chiar unor oameni pe care nu ii cunosti … inca, dar ti-ai dori sa te apropii mai mult de sufletul lor!

Pentru inceput, poti comanda o MANDALA PICTATA MANUAL , personalizata in functie de numele si data nasterii persoanei pentru care doresti cadoul.

Mandala personalizata este conceputa astfel incat sa trezeasca VARIANTA IDEALA (OPTIMA) a persoanei careia ii este adresata.

Prin contemplare si meditatie, avand ca suport MANDALA PERSONAIZATA, vei descoperi un excelent mod de a te conecta la esenta ta cea mai profunda, atunci cand esti pregatit sa iti explorezi Sinele autentic.

Iti poti gasi astfel propriile raspunsuri, intr-un mod placut, relaxant, plin de culoare si in acelasi timp decorativ pentru casa ta.

Mandala este pictata manual, pe canvas, folosind tehnica desenului in puncte, cu vopsea acrilica.

Dimensiunile mandalei pot fi de 20X20 cm, 30X30 cm sau 40X40 cm.

Vei putea comanda in curand si alte obiecte decorative drept cadou pentru cei dragi. Fiecare va fi unicat – pictat manual si personalizat.

HAPPY LOTUS LIFE

Transmite AICI un email cu detalii privind prenumele si data nasterii persoanei pentru care doresti mandala, cat si dimensiunile mandalei dorite si vei primi informatiile referitoare la COMANDA ta.

Ai mai jos cateva mici exemple dintre mandalele executate.