top of page

Cum sa obtii un corp suplu si obiceiuri alimentare sanatoase prin programul „Slim Start – Recucerest

In ce consta programul „SLIM START – Recucereste-ti greutatea si viata”, cum te ajuta sa ajungi si sa mentii greutatea corporala optima, dar si sa dobandesti obiceiuri noi, pentru un stil de viata sanatos, afla direct de la Ileana Vlăduț, terapeutul care a perfectat si faciliteaza acest program.

„ Tanjim dupa o stare de bine si un corp in care ne simtim confortabil, in care dorim sa traim nu doar o zi sau o saptamana, ci intreaga viata. Ne dorim o viata implinita si armonioasa, liber/a de atasamentele si convingerile negative care ne tin pe loc. Sedintele programului Slim Start iti pot aduce si tie raspunsurile, daca ni te alaturi.

Indiferent ca esti supraponderal/a, ca ai doar cateva kilograme in plus sau ca vrei sa iti recastigi controlul asupra tiparelor comportamentale negative, ACUM poti sa iti reconstruiesti corpul si stilul de viata cu ajutorul PROGRAMULUI DE SLABIRE prin hipnoterapie – SLIM START – metoda inelul gastric virtual si tehnici de eliberare emotionala.

Programul de control al greutatii ce utilizeaza conceptul de inel gastric virtual are loc in cadrul a patru sedinte de cca. 90 minute, folosind tehnici proiectate sa aduca schimbari permanente in obiceiurile alimentare si concentrarea asupra persoanei care doresti sa devi.

Cum, pentru a forma un obicei nou, este nevoie de 21-28 de zile, cele patru sedinte vor avea loc pe parcursul a patru saptamani, cate una pe saptamana.