top of page

Slim start – Recucereste-ti greutatea


Sedintele de grup vor avea loc in datele de 11, 18, 23 si 30 IANUARIE 2018, de la orele 18:30.

Indiferent ca esti supraponderal/a sau ai doar cateva kilograme in plus fata de greutatea optima, ACUM poti sa iti reconstruiesti corpul cu ajutorul Programului de slabire prin hipnoterapie - SLIM START - metoda inelul gastric virtual.

Tanjesti dupa o stare de bine si un corp in care te simti confortabil, in care doresti sa traiesti, nu doar o zi sau o saptamana, ci intreaga viata? Fiecare sedinta din program este diferita si isi are rolul sau in acest proces de eliberare a tiparelor emotionale si comportamentale negative legate de alimentatie sau de alte dependente. In cadrul sedintelor apar eliberari ale blocajelor emotionale, care, aparent, nu au legatura directa cu surplusul de greutate acumulat. Pentru a face programul mai accesibil si a-ti acorda sansa de a te alatura celor care si-au schimbat nu doar greutatea si forma corpului, ci stilul de viata si modul in care inteleg alimentatia, voi facilita acest program in cadrul a 4 SEDINTE de GRUP (min. 3 pers.).

Sedintele vor avea loc in datele de 11.01 / 18.01 / 23.01 / 30.01, de la orele 18:30.

Pretul unei sedinte este de 150 lei / persoana. Pentru inscriera in program este necesara participarea la toate cele 4 sedinte de grup.

PRETUL programului este de 600 lei (150 lei/sedinta x 4 sedinte).

Pentru plata integrala in AVANS (la prima sedinta) se acorda 10% REDUCERE, pretul total fiind in acest caz de 540 lei. Daca mai vii insotit de un prieten/prietena beneficiezi de asemenea de 10% REDUCERE, atat tu, cat si persoana care te insoteste. Pentru INSCRIERE trimite un mesaj prin formularul de contact : https://www.slabirehipnoza.ro/contact Te rog sa specifici: numele, data nasterii, greutatea actuala si motivatia pentru care doresti sa ajungi la greutatea ta optima.

DETALII PE PAGINA EVENIMENTULUI :