Ziua Mondiala a Apei. Valorizează apa cu elevii Şcolii Petre Ghelmez din BucurestiData de 22 martie 2021 marcheaza, la nivel global, Ziua Mondiala a Apei.


Ca element constitutiv al vieții, apei ii este dedicată o zi in care ne concentrăram atenția asupra problemelor legate de apă, pe care anumite locuri de pe glob le întâmpină.

Echipa Tot Ceea Ce Este a organizat, in cadrul proiectului #apecurateasumate, sustinut de Aqua Carpatica, evenimentul „Valorizează apa” impreuna cu elevii clasei a IV-a B, din cadrul Scolii Gimnaziale Petre Ghelmez, sectorul 2, Bucuresti.


Activitatile s-au concentrat asupra apei si a proprietatilor ei mai putin „vazute” – memoria apei, proprietatea acesteia de a se incarca si a transporta emotiile si gandurile purtatorului, caci suntem facuti, in proportie de peste 70%, din apa.


Copiii au colorat, in varianta prorie, imaginea cu structura cristalina a mandalei apei, intelegand mai bine valoarea acestui element esential pentru viata. Fiecare si-a pus apele interioare – emotiile si gandurile pozitive – in mandala desenata. Aceste ape interioare ne insotesc si ne modeleaza zi de zi, punandu-si amprenta asupra vietii noastre, intr-un mod mai putin constient.
Elevii clasei a IV-a B s-au deschis mai mult inspre aprecierea valorii apei, iar apa oferita de Aqua Carpatica i-a insotit in acest demers, pentru a sărbători împreuna Ziua Mondială a Apei.


Poti sa te inspiri si sa participi si tu la VALORIZAREA APEI, prin actiuni facute impreuna cu prietenii sau cu oamenii din comunitatea ta.

Asuma-ti o mica parte de contributie, pentru a pastra apele interioare si exterioare cat mai curate!


Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).